Wachtwoord vergeten?
Advertentie plaatsen

Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis Workshops

Geplaatst op 10 Mar. 2019, 10:20:40 Gratis
Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis Workshops
Coaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis WorkshopsCoaching en persoonlijke effectiviteit Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis Workshops

Omschrijving
  • Gratis
  • 10 Mar. 2019, 10:20:40
  • 112 x

Misschien kan  je eens  overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa zeker iets voor jou.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. 

Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen. 

Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig en geheel gratis. 

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie. 

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u tot 12u terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom! 

Voor meer info of een seintje vooraf: Silvio Verbeek: 06-34 34 97 27 

;t=9s

Websitefacebook twtiter Doorsturen mail Print Trash?
Kayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Bericht


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?